Thijs de Bruijn, projectmanager

Na zijn afstudeerstage bij Movement in 2011 werkte Thijs onder meer als communicatie adviseur bij de gemeente Den Haag. Sinds 2014 zit hij weer op z’n oude plek en begeleidt onder andere het productieproces van de maandelijkse inwonerskrant van de gemeente Amsterdam.

 

Opleiding: Communicatiemanagement, HvA

Specialiteiten: Bladen maken, eindredactie

Typisch Thijs: Rots in de branding voor menig opdrachtgever. Stressbestendig

en bedachtzaam. Sterk in eindredactie. Reislustig type met liefde voor cultuur

en zeilen.

Lisette is communicatie adviseur bij Movement

Lisette Wevers, contentstrateeg

Lisette houdt zowel van de snelheid en het interactieve van online als het tastbare van print. Een mediamix ontwikkelen doet ze graag. Daarnaast is zij een merkdenker en kan ze goed selecteren en briefen wat wel en wat niet past bij een organisatie.

 

Opleiding: Communicatiewetenschap, UvA en journalistiek en eindredactie, HvU

Specialiteiten: Concept ontwikkeling, online en print, communicatie advies

Typisch Lisette: Sterke merkdenker die houdt van de snelheid van online en het tastbare van print. Duikt graag in het hoofd van doelgroepen. Ideeëngenerator die rust vindt op de yoga-mat.

E-mail Lisette

Geert Jan Stolk, directeur

Startte in 1992, na een aantal jaren als minima- en minderhedenvoorlichter bij de gemeente Amsterdam, met Movement. Door de jaren heen heeft hij aan uiteenlopende projecten gewerkt, van referenda tot scholengids en van gemeentekrant tot online magazine.

 

Opleiding: Politicologie, UvA

Specialiteiten: Bladenmaken, campagnes

Typisch Geert Jan: Zeer betrokken bij klanten. Ziet overal kansen en denkt buiten de gebaande paden. Thuis in complexe maatschappelijke organisaties. Landkaartenfetisjist en voetbalfan van

zijn dochters.

Claudia Holdorp, social media adviseur

Na haar opleiding is Claudia gaan werken als game designer en heeft zich bewezen als vormgever en marketingadviseur. Ze is vers terug van een jaar in New York en klaar om te knallen bij Movement.

 

Opleiding: Communicatie en Multimedia Design, Social Media Marketing

Specialiteiten: Online toepassingen, social media

Typisch Claudia: Altijd creatief betrokken bij projecten. Conceptdenker pur sang en superhandig met online toepassingen. Reisfreak die zich graag terugtrekt met een goed boek.

E-mail Claudia

Claudia is social media adviseur bij Movement

Richard Pluis, art director

Na jarenlang gewerkt te hebben bij reclamebureaus vestigde Richard zich in Haarlem als zelfstandig vormgever. Hoewel Richard van veel markten thuis is, ligt zijn specialisme bij kranten, (digitale) magazines en responsive websites.

 

Opleiding: Verpleging en op grafisch gebied autodidact

Specialiteiten: Ontwerp en opmaak kranten, (digi-) magazines en websites

Typisch Richard: Flexibele workaholic, die altijd voor de opdrachtgever klaarstaat. Continu bezig met nieuwe software en toepassingen. Bourgondische motorrijder die ook van sporten houdt.

Willemijn van der Kolk, communicatie adviseur

Willemijn werkt sinds 2006 bij Movement en heeft in die tijd vele bladen, websites en projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers in Amsterdam, Den Haag en Leiden. Na een kleine zijweg in de evenementenbranche en social media is zij momenteel terug voor een klus als projectmanager voor een nieuwe gemeentewebsite.

 

Opleiding: Communicatie- en Informatiewetenschappen, VU

Specialiteiten: Gemeentewebites, online media en eindredactie

Typisch Willemijn: Praatjes vullen geen gaatjes. Eerst de mogelijkheden onderzoeken en dan: buffelen. Heeft engelengeduld als het werk betreft; prive kan het niet snel genoeg gaan. Houdt van Berlijn, hardlopen en moderne kunst.

contentstrategie en realisatie

Copyright Movement b.v.            Galjootstraat 71, 1086 VE            020 616 3453